Blend van 75% Castelão, 10% Touriga Nacional, 10% Trincadeira en 10% Cabernet Sauvignon, afkomstig van de wijngaarden in Fernando Pó met een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. Vinificatie in temperatuur geregelde RVS tanks gevolgd door 12 maanden houtlagering op Frans en minimal 8 maanden flesrijping.
Flor de la Mar Reserva Tinto heeft een mooie donker paars/rode kleur, in de geur prachtig verbonden aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen. De smaak is rijk, vol en stevig met zacht geïntegreerde tannines, zachte houttonen en kruidigheid, gevolgd door een lange rijke afdronk.
Wijn is een prima begeleider van rijke vleesgerechten, stoofvlees, wild en stevige rijke harde kazen.
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Rosé-kleur. Fijne mousse. Zachte neus met klein rood fruit, mineralen en licht oxidatieve tonen. In de mond rood fruit, yoghurt en mineraliteit en met goede afdronk. ...
Meer over deze wijn
Overtuigende Loire Sauvignon Blanc. Mineralig, stenig, echt droog en knetterfris. Sappig van smaak met jonge witte perzik, gras, citroen, buxustakjes en subtiel groene asperges. Frisgroen, ...
Meer over deze wijn
Gemaakt 'tussen de zeeën' (in het Italiaans, "Tra I Mari") Tramari Rosé is een elegante en lichte rosé, verfijnd en toch casual, geboren in de zonneschijn van de Salento-zomers. Met bloemen ...
Meer over deze wijn