Een blend van viognier, vermentino, pinot gris, macabeu, sauvignon blanc en colombard. Elk druivenras wordt apart gevinifieerd. Het ontstelen en het persen begint kort daarna. De most ondergaat gedurende 2 weken de fermentatie in roesvrij stalen tanks onder gecontroleerde temperatuur. Nadat het blenden klaar is rust de wijn gedurende 4 maanden op de lie.
Een lichtgele kleur. Zeer elegant met hints van tropisch fruit, perzik en witte bloemen. Een rijke en fruitige afdronk met lichte minerale tonen.
Past goed bij kreeft, jumbogarnalen en gegrilde vis.
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Overtuigende Loire Sauvignon Blanc. Mineralig, stenig, echt droog en knetterfris. Sappig van smaak met jonge witte perzik, gras, citroen, buxustakjes en subtiel groene asperges. Frisgroen, ...
Meer over deze wijn
Gemaakt 'tussen de zeeën' (in het Italiaans, "Tra I Mari") Tramari Rosé is een elegante en lichte rosé, verfijnd en toch casual, geboren in de zonneschijn van de Salento-zomers. Met bloemen ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn