Na een gisting op lage temperatuur rijpt de blend van 45% sauvignon en 55% semillon op Franse eikenhouten vaten, die hem een subtiele vanilletoon geven. Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Zoete wijn. Moelleux betekent letterlijk ‘zacht’ of ‘mollig’. Door de gisting van het druivensap op tijd te stoppen blijven er suikers over in de wijn. Deze zijn verantwoordelijk voor de ...
Meer over deze wijn
Witte Bordeaux uit Entre-Deux-Mers. Blend van de traditionele witte Bordeauxdruiven: sauvignon blanc, sémillon en muscadelle. Fris met tropisch fruit, groene appel, citroen en verse groene ...
Meer over deze wijn
100% sauvignon blanc uit Bordeaux gemaakt door een van de allerbeste wijnmakers: Jean-René Matignon, keldermeester van Château Pichon Baron uit Pauillac. Lekker bij garnalen cocktail. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zoete wijn uit Bordeaux. Gemaakt van sémillon en sauvignon blanc. Sémillon geeft de wijn een honingachtige smaak terwijl de sauvignon blanc zorgt voor een aangename frisheid en de smaak van ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Overtuigende Loire Sauvignon Blanc. Mineralig, stenig, echt droog en knetterfris. Sappig van smaak met jonge witte perzik, gras, citroen, buxustakjes en subtiel groene asperges. Frisgroen, ...
Meer over deze wijn
Gemaakt 'tussen de zeeën' (in het Italiaans, "Tra I Mari") Tramari Rosé is een elegante en lichte rosé, verfijnd en toch casual, geboren in de zonneschijn van de Salento-zomers. Met bloemen ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn