Skip to main content
Argiolas Perdera Monica di Sardegna
Italië

Classic Red

2e fles 50% korting

Argiolas Perdera Monica di Sardegna

Italië - Carignan 2022 75CL 13,5%

Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië!

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Argiolas Perdera Monica di Sardegna

Italië 2022 75CL

Alles over Argiolas Perdera Monica di Sardegna

Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië!

Sardinië is een centraal gelegen eiland in de Middellandse Zee. Eeuwenlang was het een plek waar druivensoorten naartoe werden gebracht om vervolgens weer naar andere plekken te gaan. Het gevolg: op het eiland vind je tot wel vijftig (!) verschillende druivensoorten. Een van die inheemse druiven die je terug vindt in de Argiolas Perdera is monica. In combinatie met de kruidige carignan levert dit een veelzijdige wijn op. Hij gaat goed met gerechten van gegrilde tonijnsteak tot lamsstoof.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Smaak kruidig, pruimen en intens
Lekker bij stoofvlees
Druivensoort
Druivensoort
Carignan
Een druif die zorgt voor rijke tannines en een hoge zuurgraad. Wordt vaak geblend met andere druiven. Past goed bij gerookte vleessoorten.
Beschrijving Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië!
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort monica, carignan, bovale sardo
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Email: b.pinna@argiolas.it Website: WWW.ARGIOLAS.IT
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak kruidig, pruimen en intens
Lekker bij stoofvlees

Ons verhaal

Italië, Cagliari
Italië, Cagliari
Agriolas Italië, Cagliari
Het Serdiana landgoed, opgericht sinds 1900, is omringd met een betoverend landschap en bezaaid met belangrijke historische overblijfselen. Het landgoed heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare in het platteland van Sibiola, in de gemeente Serdiana. Er wordt geteeld met de traditionele druivensoorten. Traditie getrouw gaat de wijngaard over van ouder naar kind. Vandaag de dag wordt de wijngaard door de derde Argiolas generatie, Antonio’s kleinkinderen gerund.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.