Klantenservice Mijn Account Zakelijk

Fuzion Alta Malbec

Door de koele nachten op de hooggelegen wijngaarden behoudt deze Malbec zijn kleurintensiteit en zijn frisse aroma’s.  En dat zie je direct: Heel donkerpaars knalt die het glas uit. Ook in zijn geuren laat die zich niet onbetuigd. Een explosie van zwart fruit als cassis en bramen met op de achtergrond wat tijm en een hint van geroosterd vlees. Echt een fruitige Malbec bij uitstek. Zijde achtig in zijn afdronk.

Op RVS en op lage temperatuur vergist. Daardoor een wijn ook om in de zomer lekker even in de koeling te zetten voor dat je hem serveert.

Prima op zichzelf te drinken, maar ook goed in combinatie met alles wat van de gril afkomt.

Land
Argentinië
Regio
Mendoza
Type
Stil
Kleur
Rood
Druivenras
Malbec
Smaakprofiel
Soepel Fris Sappig Zijdezacht
Aroma
Zwart Fruit
Alcohol percentage
15,0%
Afsluiting
Schroefdop
Inhoud
750ml
Serveer Temperatuur
16 - 18°C
Jaartal
2021
Prijs
€ 5,- tot € 10,-
EAN-code
7791728001723
Flessen per doos
6
actionImage-empty
Fuzion Alta Malbec
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 9,95 per stuk
Incl. 21% BTW

Geen reviews gevonden

Wees de eerste die dit product beoordeeld!

Fuzion is een merk van de wijngaarden van de Santa Julia winery in Mendoza, Argentinië. Santa Julia streeft er specifiek naar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren op een manier dat goed is voor zowel het milieu als de lokale gemeenschap.

Van het werk in de wijngaard tot iedere stap in het proces, Santa Julia is toegewijd aan een duurzame productie. Voor Santa Julia gaat duurzaamheid niet alleen over werken in harmonie met het milieu Het is een allesomvattende geïntegreerde aanpak die het land, de boeren en de algehele gezondheid van de lokale gemeenschap ondersteunt op het gebied van educatie, fysieke en financiële gezondheid. 

Met Fuzion in uw glas is alles mogelijk!  Zelfs het onmogelijke! Met deze wijn vieren we elk moment dat geboren wordt in de kunst van het leven. Fuzion drinken is het perfecte excuus om te proosten met vrienden en dat magische moment waarop de wereld stopt voor het plezier. Toegewijd aan het leven en de vrienden die er altijd zijn.