Skip to main content
Elsterrood
Nederland

Classic Red

2e fles 50% korting

Elsterrood

Nederland - Cabernet cantor - monarch 2021 75CL 12%

Nederlandse rode wijn gemaakt door de familie Crone uit het Utrechtse Elst. Deze wijn wordt gemaakt van de druiven cabernet cantor en monarch. Hij is fruitig en soepel met cassis, rijpe kersen en bessen. Schenk hem bij de borrel, bij Hollandse kaas of gerechten met vlees.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Elsterrood

Nederland 2021 75CL

Alles over Elsterrood

Nederlandse rode wijn gemaakt door de familie Crone uit het Utrechtse Elst. Deze wijn wordt gemaakt van de druiven cabernet cantor en monarch. Hij is fruitig en soepel met cassis, rijpe kersen en bessen. Schenk hem bij de borrel, bij Hollandse kaas of gerechten met vlees.

De naam Elsterrood heeft niets te maken met het appelras Elstar. Dat schrijf je trouwens ook anders. Elster slaat op het Utrechtse dorp Elst, waar deze wijn wordt gemaakt: de rode wijn uit Elst. Gemaakt door Domein Tussen Rug en Rijn, waarbij Rug staat voor de Utrechtse Heuvelrug en Rijn slaat op de rivier. Deze Nederlandse rode wijn wordt gemaakt van de hybride druivenrassen cabernet cantor (54%) en monarch (46%). De druif monarch is een kruising van solaris met dornfelder. Hij is zeer goed resistent tegen schimmelziekten in de wijngaard. Een regenbuitje kan dus geen kwaad. De wijn is fruitig en soepel met cassis, rijpe kersen en bessen. Schenk hem bij de borrel, bij Hollandse kaas of gerechten met vlees.

Lekker bij borrel en Hollandse kaas
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Nederlandse rode wijn gemaakt door de familie Crone uit het Utrechtse Elst. Deze wijn wordt gemaakt van de druiven cabernet cantor en monarch. Hij is fruitig en soepel met cassis, rijpe kersen en bessen. Schenk hem bij de borrel, bij Hollandse kaas of gerechten met vlees.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort cabernet cantor, monarch
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Nederland
Contactgegevens Leverancier
R&R Support BV ( Domein tussen Rug en Rijn) Rijksstraatweg 12, Elst(U), Netherlands Email: sjansc@planet.nl Website: http://tussenrugenrijn.nl/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij borrel en Hollandse kaas

Ons verhaal

Nederland, Utrecht
Nederland, Utrecht
Domein tussen Rug en Rijn Nederland, Utrecht
Op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland bevindt zich het dorp Elst. Het valt onder de gemeente Rhenen en ligt in Utrecht. (Niet te verwarren met het dorp Elst in Gelderland.) Hier vind je Domein Tussen Rug en Rijn. Dit Nederlandse wijnbedrijf, in handen van de familie Crone, is vernoemd naar de locatie van de wijngaarden: die bevinden zich namelijk precies tussen de Utrechtse Heuvelrug en de rivier de Rijn. Op het domein vind je hybride druivenrassen, die speciaal zijn ontwikkeld voor een koel en bij vlagen nat klimaat dat we in Nederland hebben. Denk dan aan de witte druiven souvignier gris, muscaris en calardis. En de blauwe druiven regent, cabernet cortis en monarch.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.