Skip to main content
Viña Mayor Sauvignon Blanc
Spanje

Fresh Hammer

2e fles 50% korting

Viña Mayor Sauvignon Blanc

Spanje - Sauvignon blanc 2022 75CL 12,5%

Verkwikkende 100% sauvignon blanc afkomstig uit het Spaanse Rueda. Fris en strak met tonen van groene appel, limoen en gras. Serveer hem als aperitief of bij tapas. Ook heerlijk bij salades met geitenkaas en in combinatie met gerechten met vis of schaal- en schelpdieren.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Viña Mayor Sauvignon Blanc

Spanje 2022 75CL

Alles over Viña Mayor Sauvignon Blanc

Verkwikkende 100% sauvignon blanc afkomstig uit het Spaanse Rueda. Fris en strak met tonen van groene appel, limoen en gras. Serveer hem als aperitief of bij tapas. Ook heerlijk bij salades met geitenkaas en in combinatie met gerechten met vis of schaal- en schelpdieren.

Viña Mayor staat bekent om zijn rode wijnen uit Ribera del Duero, maar maakt ook wijnen in het nabijgelegen Rueda. De belangrijkste inheemse druif uit deze streek is verdejo, maar ook de internationale superster sauvignon blanc behoort tot de toegestane druiven van Rueda. In het geval van deze verkwikkende witte wijn wordt hij zelfs gemaakt van 100% sauvignon blanc. De druiven worden in de nacht geoogst en tijdens het wijnmaken wordt contact met zuurstof zoveel mogelijk vermeden. Dit alles om een zo fris en strak mogelijke wijn te maken. En dat proef je terug in deze aromatische Rueda met tonen van groene appel, limoen en gras. Serveer hem als aperitief of in combinatie met tapas of gerechten met vis.

Druivensoort
Druivensoort
Sauvignon blanc
Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Verkwikkende 100% sauvignon blanc afkomstig uit het Spaanse Rueda. Fris en strak met tonen van groene appel, limoen en gras. Serveer hem als aperitief of bij tapas. Ook heerlijk bij salades met geitenkaas en in combinatie met gerechten met vis of schaal- en schelpdieren.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort sauvignon blanc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Bodegas y Viñedos Viña Mayor N-122, km 325,6, Quintanilla de Onésimo, Spain Website: www.grupobodegaspalacio.es Email: VIÑA-MAYOR@GRUPOBODEGASPALACIO.ES
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, Valladolid
Spanje, Valladolid
Vina Mayor Spanje, Valladolid
200 kilometer ten noorden van de Spaanse hoofdstad Madrid bevindt zich het dorpje Quintanilla de Onésimo. Hier vindt je Bodegas Viña Mayor op de ‘golden mile’, het meest prestigieuze gedeelte van Ribera del Duero. Dit wijngebied werd in 2012 door Wine Enthusiast nog uitgeroepen tot Wine Region of the Year. Sinds 1986 maakt Bodegas y Viñedos Viña Mayor hier wijnen die behoren tot de top van Spanje. Het wijnhuis Viña Mayor is onderdeel van een van de grootste producenten van het land, Hijos de Antonio Barceló. Dit bedrijf heeft naam en faam gemaakt in Rioja en produceert al meer dan 100 jaar wijnen. Barceló heeft ook wijnhuizen in Rueda, Toro en Castilla y Léon.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.