Skip to main content
Emotion vin Orange
Frankrijk Biologisch

Fruit Lover

2e fles 50% korting

Emotion vin Orange

Frankrijk - Viognier 2022 75CL 11,5%

Orange wine gemaakt van gelijke delen muscat en viognier. In deze licht gekleurde wijn proef je tannines, omdat hij wordt gemaakt alsof het rode wijn is. Hij komt uit de Coteaux d’Ensérune, gelegen in de Languedoc tussen Béziers en Narbonne. Bloemig met citrus, gember en specerijen.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Emotion vin Orange

Frankrijk 2022 75CL

Alles over Emotion vin Orange

Orange wine gemaakt van gelijke delen muscat en viognier. In deze licht gekleurde wijn proef je tannines, omdat hij wordt gemaakt alsof het rode wijn is. Hij komt uit de Coteaux d’Ensérune, gelegen in de Languedoc tussen Béziers en Narbonne. Bloemig met citrus, gember en specerijen.

Een orange wine is een wijn gemaakt van witte druiven, die wordt gemaakt alsof het rode wijn is. Dat wil zeggen dat de wijnmaker bij het vergisten van de druiven, het sap niet scheidt van de schillen. Dat geeft meer structuur en smaak aan de wijn. En niet te vergeten: extra kleur. Deze Vin Orange van Famille Paillet wordt gemaakt van de witte druiven muscat en viognier. Beide druiven zijn sterk aromatisch. Dat levert vuurwerk op in de neus, met bloemige tonen van jasmijn en bergamot. Daarnaast ontdek je in deze wijn citrus, gember en specerijen. Het bijzondere van een orange wine is dat er in deze lichtgekleurde wijn ook tannines zijn te ontdekken.

Druivensoort
Druivensoort
Viognier
Een aromatische, volle witte wijn met lage zuurgraad en zeer bloemige tonen is vaak het resultaat van deze druif. Wordt vaak geblend met chardonnay. Heerlijk bij kip tajine met abrikozen of krab.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Orange wine gemaakt van gelijke delen muscat en viognier. In deze licht gekleurde wijn proef je tannines, omdat hij wordt gemaakt alsof het rode wijn is. Hij komt uit de Coteaux d’Ensérune, gelegen in de Languedoc tussen Béziers en Narbonne. Bloemig met citrus, gember en specerijen.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 11,5%
Soort viognier, muscat
Ingrediënten Ingrediënten:
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
SARL CHATEAU REGISMONT REGISMONT LE BAS, POILHES, France Email: n.chebille@clrvins.fr Website: https://www.caves-languedoc-roussillon.fr/
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 0 Kilojoule (0 Kilocalorie)
Vetzuren, totaal verzadigd 0 Gram
Eiwitten 0 Gram
Zout 0 Gram
Suikers 0 Gram
Vetten 0 Gram
Koolhydraten 0 Gram
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Montpellier
Frankrijk, Montpellier
Caves Languedoc Roussillon Frankrijk, Montpellier
Caves Languedoc Roussillon is een grote coöperatie uit het zuiden van Frankrijk. Bij het bedrijf zijn druivenboeren aangesloten die hun druiven aanleveren om daar wijn van te laten maken. Alles bij elkaar beschikt Caves Languedoc Roussillon zo over 11.500 hectare wijngaard verspreid over de gehele Languedoc en Roussillon. Het bedrijf beschikt over 30 wijnkelders en heeft niet minder dan 19 oenologen in dienst die zorgen voor betaalbare wijnen met een constante kwaliteit. De wijnen van Caves Languedoc Roussillon verschijnen op de markt onder verschillende merken.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.