De Monastrell komt uit de wijngaard La Traviesa, die op 550 meter hoogte op de noordelijke helling van de Santa Ana-berg ligt, met een stenige bodem. De wijnstokken zijn 45 jaar oud. De Cabernet Sauvignon komen uit een 700 meter hoge wijngaard met een steenrijke bodem.
De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur van 28 tot 30 graden voor 8-10 dagen. Daarna blijft het sap in contact met de schilletjes voor zo'n 15-20 dagen om meer kleur en smaak te onttrekken. De wijn rijpt verder op 60% Frans en 40% Amerikaans eikenhout voor 18 maanden.
De kleur is diep donkerrood, de geur van rijp fruit, rode bessen en specerijen. In de smaak cacao en toasty eiken. Gestructureerd met rijpe, zoete tannines. Vol en elegant.
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn