De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
In het aankoopdocument van Luigi Arnulfo uit 1874 werd al gesproken over de wijngaard ‘Campo dei Buoi’. De wijngaard is slechts 1,19 hectare groot en heeft een zuidelijke expositie. Je ...
Meer over deze wijn
Conero Riserva is een beschermd wijngebied uit de Marche dat is gezegend met de hoogste classificatie van Italië: DOCG. Deze 100% montepulciano, afkomstig uit de Campo San Giorgio-wijngaard, ...
Meer over deze wijn
Campo Alla Sughera Adèo Bolgheri 2018 belichaamt buitengewone verfijning. Een meesterlijke compositie onthult diepgaande lagen van zwart fruit, cacao en kruidige tonen, met zijdezachte ...
Meer over deze wijn
Campo di Marzo is het veld waar boeren, vóór de tijd van georganiseerde legers, zich in de lente op militair appèl verzamelden. Nu liggen daar de wijngaarden van ‘boutique winery’ Il ...
Meer over deze wijn
Campo di Marzo is het veld waar boeren, vóór de tijd van georganiseerde legers, zich in de lente op militair appèl verzamelden. Nu liggen daar de wijngaarden van ‘boutique winery’ Il ...
Meer over deze wijn
La Bella is de topwijn van producent Artiga Fustel die werd uitgeroepen tot 'Best Winery in Aragón' door de Academie voor Gastronomie van Aragón. Artiga Fustel werd in 2002 opgericht door ...
Meer over deze wijn
Single vineyard Barbera d’Alba afkomstig uit de wijngaard Campo del Gatto met een grootte van 1,1 hectare. De bodem is rijk aan kalksteen, mergel en klei. Schenk hem bij lamsrack, gegrild ...
Meer over deze wijn
Hier heb je een verrukkelijke rode borrelwijn. Opvallend fruitig, sappig, lekker fris en met een zachte nasmaak. Past bij lichte gerechten, ook bij vis. Campo Viejo is een van de grote en ...
Meer over deze wijn
Doordat een rioja reserva lang op houten vat rijpt, heeft hij de zachte smaak van milde specerijen. Daarvan geniet je eerst bij het hoofdgerecht en daarna bij de kaas. ...
Meer over deze wijn
Appassimento is een bijzondere methode voor het maken van Italiaanse wijn waarbij druiven pas worden geoogst op het allerlaatste moment. De met de hand geplukte druiventrossen worden ...
Meer over deze wijn