Verrassende dessertwijn van Gewürztraminer, waarbij de beste druiven werden geselecteerd. De kleur is rijk, goudgeel. In de geur komen tropisch fruit en bloemen naar voren. De smaak is zijdezacht, elegant zoet, vol en rijp.
Meer over deze wijn
Luigi Bosca De Sangre Malbec D.O.C is een helder paars gekleurde rode wijn met gevarieerde aroma's, met de nadruk op scherp rood fruit, dat doet denken aan rijpe kersen. Kruidige tonen ...
Meer over deze wijn
Tonen van rood fruit, kweepeer, honing en witte bloemen. Zachte en helder gekleurde wijn met koperachtige reflecties. Een levendige, frisse rosé met een subtiele afdronk.
Deze rosé is ...
Meer over deze wijn
Luigi Arnulfo is de oprichter van Tenuta Arnulfo. Tegenwoordig beter bekend als Costa di Bussia, maar nog altijd wordt van de beste druiven deze topwijn gemaakt. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Schitterende Barolo van Luigi Einaudi, James Suckling 94/100, intens, krachtig, vol, sober en fluweelzacht. Met de tijd neemt de complexiteit van de wijn toe. ...
Meer over deze wijn
De wijnen van Azelia zijn krachtig en complex. Ze hebben een intense aroma van rood fruit, kruiden en mineralen. De tannines zijn goed geïntegreerd en de afdronk is lang en elegant. Nu beschikbaar bij Colaris!
Meer over deze wijn
Beste van 2 werelden Barolo, 4 trosjes Italiaanse sommeliers, intens, harmonieus, heerlijk rood fruit, krachtige maar tegelijk ook zachte, fruitige tannines in de lang aanhoudende afdronk. ...
Meer over deze wijn
De wijnen van Azelia zijn krachtig en complex. Ze hebben een intense aroma van rood fruit, kruiden en mineralen. De tannines zijn goed geïntegreerd en de afdronk is lang en elegant. Nu beschikbaar bij Colaris!
Meer over deze wijn
In het aankoopdocument van Luigi Arnulfo uit 1874 werd al gesproken over de wijngaard ‘Campo dei Buoi’. De wijngaard is slechts 1,19 hectare groot en heeft een zuidelijke expositie. Je ...
Meer over deze wijn
Als je uitgebreid Italiaans gaat koken, is deze wijn een aanrader. Koel drink je hem bij kruidige antipasti, wat warmer bij het hoofdgerecht. In 1893 gaf Luigi Cecchi zichzelf de titel van ...
Meer over deze wijn
In deze frisse, fruitige wijn proef je wat groene kruiden en amandel. Dat maakt Vermentino net even anders. Lekker voor zo en bij lichte gerechten. In 1893 gaf Luigi Cecchi zichzelf de titel ...
Meer over deze wijn