De wijnmaker Jani Márkvárt is van mening dat Kadarka een vlaggenschipwijn van de regio is. Hoewel steeds minder wijnmakers ervoor kiezen om met dit ras te werken, vanwege het feit dat het werken met deze druif heel arbeidsintensief is en een lage opbrengst kent.
Jani toont met zijn wijnen aan dat Kadarka in staat is de smaken van prachtige sappige rode vruchten, ondersteund door elegante kruiden voort te brengen. Zijn wijnstokken zijn old-bush druiven, die ook op de etiketten staan afgebeeld.
Geweldige wijn bij zalm, paprika gerechten of aardbei.
Kékfrankos heeft een enorm potentieel in de regio Szekszárd. Het produceert wijnen die elegant, fruitig zijn met een grote zuurgraad. Smaken van bosbessen en aangename eucalyptustonen komen ...
Meer over deze wijn
In de regio Szekszárd moet de Bikavér minimaal de druiven Kékfrankos en Kadarka in de blend hebben. Márkvárt Bikavér heeft altijd 50% Kékfrankos en 10% Kadarka als basis. De andere rassen ...
Meer over deze wijn
De basis is sangiovese grosso en de wijn heeft een ongelooflijk groot rijpingspotentieel. Het is een extreem laat rijpend type en daarom moet het gewas streng gecontroleerd worden. Zijn ...
Meer over deze wijn
Elke druivensoort in deze unieke blend word apart gevinifieerd. Fermentatie met de natuurlijke gist van elke variëteit vond plaats in open houten vaten bij gecontroleerde temperatuur. De ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn