De druiven voor deze wijn worden voor minimaal 3 maanden in een speciale ruimte gedroogd. Hierna voor 36 maanden opgeslagen in grote Frans eiken vaten. Na botteling word het nog voor minimaal 10 maanden op de fles opgeslagen.
Deze Romeo Rosso Veronese is robijnrood van kleur. Heeft een intens fruitig bouquet van kersen en gedroogde pruimen en een aroma van gedroogde bloemen en zoete specerijen. De wijn is soepel, elegant en vol. Deze wijn is in een gelimiteerde oplage geproduceerd.
Hij combineert uitermate goed met kazen en gegrilde vleesgerechten.
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
HEMA Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore 0.75L nu voor slechts €10,-. Karakteristiek de bittere kersen aangevuld met het wat krentachtige zoet vanwege de ripassotechniek, het werken met ...
Meer over deze wijn
Het verschil tussen de 'gewone' Ripasso en de Ripasso Superiore van Pagus Bisano is 6 maanden extra houtrijping. De normale Ripasso rijpt namelijk 12 maanden op hout en de Superiore 18 ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn