Deze wijn is gemaakt van Tinta del Paìs druiven, de lokale naam voor Tempranillo. De wijn rijpt gedurende 14 maanden in tweedehands Frans eiken vaten.
Een diepe kersenrode kleur met donker paarse randen. De neus is intens met aroma's van rijp fruit, donker fruit, zoete jam, tabak en leer. In de mond heeft de wijn een volle body en duidelijke structuur waarbij de frisheid niet gemist kan worden. Souplesse en elegantie worden gecomplimenteerd door zachte tannine en een aangename finish.
Teófilo Reyes was jarenlang keldermeester van de Ribera del Duero Tinta Pesquera die onder zijn supervisie wereldberoemd werd. En inmiddels een vergelijkbare cult-status kent als icoonwijnen ...
Meer over deze wijn
Roble geeft aan dat de wijn korte tijd op hout heeft gerijpt. Daardoor proef je de zwoele kruidigheid van het vat wel, maar smaakt hij ook nog heel fruitig. In het AH-assortiment zitten drie ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Geweldige Tempranillo gerijpt gedurende 8 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten. Deze Ribera biedt veel souplesse, heeft een goede structuur en dito mondvulling en trakteert op een ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn