Deze witte wijn komt uit de zone tussen Lazise, Peschiera en Valeggio, rondom het stadje Custoza. De Bianco di Custoza wordt gemaakt van Garganega, Trebbiano, Chardonnay, Friulano en Riesling uit de wijngaarden in het hart van de regio Custoza aan het Gardameer. De oogst van de Chardonnay en Tocai (Friulano) druiven zijn in de eerste week van september, terwijl de oogst van de Riesling en Garganega in de tweede helft van september is.
De wijn is strogeel van kleur met een fruitrijk bouquet. In de smaak fris en loepzuiver.
Wat een geweldige mix aan druiven in deze wijn! Dit proef je ook in een hoog ADHD gehalte wat uiteindelijk de wijn alleen maar ten goede komt.Lichte hel strogele kleur met groene reflexen. ...
Meer over deze wijn
Araia is een merk van de Cantina de Soave. Reken maar dat ze daar weten hoe je van de druif garganega een goede Soave moet smaken: kruidig en vol met amandelen, citrus, peer en meloen. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van 100% Trebbiano. Na de fermentatie (70% eikenvaten, 30% in staal), volgt de veroudering voor ongeveer 6 maanden in vaten en 12 maanden in de fles. Deze Riserva omvat ...
Meer over deze wijn
Het is een zeer elegante en delicate wijn, die zich met name kenmerkt door indrukken van o.a. rijp citrusfruit (vooral citroen), ananas en iets nootachtigs. Het is tevens een krachtige wijn, ...
Meer over deze wijn
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn