Skip to main content
Gosset Brut Grande Réserve
Frankrijk

Champagne

Per fles Jouw Premium prijs

Gosset Brut Grande Réserve

Frankrijk - Pinot noir, Chardonnay 75CL 12%

Deze klassieke champagne rijpt vier jaar in de kelders van Gosset. Hij is complex met een lange afdronk. Je proeft gedroogde abrikozen, peperkoek en zwarte bes.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Gosset Brut Grande Réserve

Frankrijk 75CL

Alles over Gosset Brut Grande Réserve

Deze klassieke champagne rijpt vier jaar in de kelders van Gosset. Hij is complex met een lange afdronk. Je proeft gedroogde abrikozen, peperkoek en zwarte bes.

Behalve de normale Brut van Gosset worden alle champagnes van het oudste wijnhuis uit de champagne gebotteld in een stijlvolle fles. Een eerbetoon aan de champagneflessen uit de 18e eeuw. Zo ook de Grande Réserve Brut. Deze blend van 43% chardonnay, 42% pinot noir en 15% pinot meunier rijpt vier jaar in de kelders van Gosset. Hij is complex met een lange afdronk. Je proeft gedroogde abrikozen, peperkoek en zwarte bes. Serveer hem in combinatie met een tajine met lamsvlees en couscous.

Lekker bij lamsvlees en couscous
Druivensoort
Druivensoort
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze klassieke Champagne rijpt vier jaar in de kelders van Gosset. Hij is complex met een lange afdronk. Je proeft gedroogde abrikozen, peperkoek en zwarte bes.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort pinot noir, chardonnay, pinot meunier
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Champagne Gosset 12 rue Godart Roger, Epernay, France Email: info@mdc-weinimport.de Website: www.champagne-gosset.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij lamsvlees en couscous

Ons verhaal

Frankrijk, Ay
Frankrijk, Ay
Gosset Frankrijk, Ay
De geschiedenis van champagnehuis Gosset gaat terug tot het jaar 1584. In dat jaar was oprichter en naamgever Pierre Gosset tegelijkertijd de burgemeester van het dorpje Aÿ. Gosset claimt met deze rijke historie het oudste champagnehuis te zijn. Op zich is dat ook wel waar, alleen maakte Gosset in die tijd nog geen mousserende wijn. Het oudste champagnehuis dat champagne maakt zoals we dat vandaag de dag kennen, is namelijk Ruinart uit 1729. Dat neemt niet weg dat je Gosset kan rekenen tot de beste champagnehuizen. Je herkent de champagnes van Gosset aan hun complexe stijl met finesse en een uitstekende balans.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.