Skip to main content
Symbiose OC Wit
Frankrijk Biologisch

Fruit Lover

2e fles 50% korting

Per fles

Symbiose OC Wit

Frankrijk - Grenache blanc, Vermentino 2022 75CL 13%

Biologisch gecertificeerde witte blend van 60% grenache blanc met 40% vermentino afkomstig uit de Languedoc in een PET fles. Zacht en kruidig met appel, perzik en anijs. Schenk hem bij mediterrane gerechten met vis. Geschikt binnen een vegetarisch of vegan dieet.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Symbiose OC Wit

Frankrijk 2022 75CL

Alles over Symbiose OC Wit

Biologisch gecertificeerde witte blend van 60% grenache blanc met 40% vermentino afkomstig uit de Languedoc in een PET fles. Zacht en kruidig met appel, perzik en anijs. Schenk hem bij mediterrane gerechten met vis. Geschikt binnen een vegetarisch of vegan dieet.

Het woord Symbiose betekent zoiets als ‘samenwerking’. Deze wijn is dan ook een samenwerking tussen verschillende druiven: 60% grenache blanc en 40% vermentino. De wijn rijpt op roestvrijstalen tanks, maar krijgt wel een malolactische gisting. Hierdoor is hij wat ronder van smaak en heeft hij milde zuren. Midden in het woord Symbiose vind je ook de term bio. Deze biologisch gecertificeerde witte wijn uit de Languedoc is geschikt binnen een vegetarisch of vegan dieet. Hij is zacht en kruidig met appel, perzik en anijs. Schenk hem bij mediterrane gerechten met vis.

Druivensoort
Druivensoort
Grenache blanc
Volle witte wijnen worden gemaakt met deze druif. Gerijpt hebben ze toastachtige, romige aroma's. Prima bij vis, zoals tonijn.
Vermentino
De vermentino druif kan zeer verschillende wijnen opleveren: van fris tot perzikachtig vol van smaak.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Biologisch gecertificeerde witte blend van 60% grenache blanc met 40% vermentino afkomstig uit de Languedoc. Zacht en kruidig met appel, perzik en anijs. Schenk hem bij mediterrane gerechten met vis. Geschikt binnen een vegetarisch of vegan dieet.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort grenache blanc, vermentino
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Les Grand Chais France (Own wines) 1 Rue de la Division Leclerc, Landiras, France Website: lgcf.com Email: info@lgcf.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Frankrijk
Les Grand Chais de France Frankrijk

Le Groupe Grands Chais de France (ook wel geschreven als LGCF of als GCF Group) is een zeer groot Frans wijnbedrijf waaronder een aantal grote merken vallen. Het beroemdste merk hiervan is zonder twijfel J.P. Chenet. Maar het bedrijf beschikt over wijnmerken in allerlei verschillende kwaliteitsniveaus. Niet verwonderlijk, want LGCF beschikt over 3760 hectare aan eigen wijngaarden, verdeeld over wijnstreken in heel Frankrijk: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Rhône, Provence, Elzas, Jura en natuurlijk de Languedoc. Maar ook buiten Frankrijk is LGCF actief met wijngaarden in Chili, Spanje en Hongarije. Het doel van LGCF is om met moderne technieken wijnen te maken, die typisch zijn voor hun herkomst.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.