Skip to main content
Ascheri Dolcetto d'Alba Nirane
Italië

Fruit Smoothie

2e fles 50% korting

Ascheri Dolcetto d'Alba Nirane

Italië - Dolcetto 2022 75CL 13%

Sappige dolcetto uit het plaatsje Alba in Piemonte. Zeer geschikt om licht gekoeld
te schenken. Met de smaak van rode bessen en kersen. Direct geschikt voor
consumptie.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Ascheri Dolcetto d'Alba Nirane

Italië 2022 75CL

Alles over Ascheri Dolcetto d'Alba Nirane

Sappige dolcetto uit het plaatsje Alba in Piemonte. Zeer geschikt om licht gekoeld
te schenken. Met de smaak van rode bessen en kersen. Direct geschikt voor
consumptie.

De beroemdste wijnen uit Piemonte zijn Barolo en Barbaresco. Stevige krachtpatsers gemaakt van de druif nebbiolo. Maar in de streek worden ook lichtere, fruitige wijnen gemaakt. Die direct geschikt zijn voor consumptie en niet eerst nog jarenlang moeten rijpen. Denk maar eens aan barbera of deze dolcetto. In het geval van deze wijn van Ascheri is de dolcetto afkomstig uit Alba. Sappig met rode bessen en kersen. En ook zeer geschikt om licht gekoeld te schenken. Bijvoorbeeld bij pasta of zoetwatervis zoals forel.

Lekker bij vleeswaren en het aperitief
Druivensoort
Druivensoort
Dolcetto
Wijnen gemaakt met de dolcetto druif hebben veel zwart fruit aroma's en pittige tannines. Een echte dinerwijn die past bij gegrild vlees of geroosterde tomaten, aubergines en knoflook.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Sappige dolcetto uit het plaatsje Alba in Piemonte. Zeer geschikt om licht gekoeld te schenken. Met de smaak van rode bessen en kersen. Direct geschikt voor consumptie.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort dolcetto
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Azienda Agricola Ascheri Matteo Via G.Piumati, 25, Bra, Italy Email: info@ascherivini.it Website: www.ascherivini.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij vleeswaren en het aperitief

Ons verhaal

Italië, Piemonte
Italië, Piemonte
Ascheri Italië, Piemonte
Matteo Ascheri Azienda Agricola is een Piemontees wijnbedrijf met een eigenwijze wijnmaker. Hij gelooft namelijk niet in de nieuwste snufjes en technologieën. “Een goede wijn maak je met gezond boerenverstand en verder heb je maar te dealen met de omstandigheden van het oogstjaar.” Dit zorgt ervoor dat de wijnen van Ascheri een goede natuurlijke balans hebben. Ze zijn eigenzinnig, uitzonderlijk en gemaakt met liefde. En dat proef je terug in de wijn. De winery van Ascheri is gelegen in het dorpje Bra, het epicentrum van de wereldwijde slow food beweging.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.