Skip to main content
Barberani Foresco
Italië Biologisch

Classic Red

Jouw Premium prijs

Barberani Foresco

Italië - Sangiovese, Merlot, Cabernet sauvignon 2020 75CL 13,5%

Rode blend uit Umbrië van Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot. Krachtig met bosbessen, cassis, vanille en kaneel. Lekker bij gegrilde kalfsentrecote of lamsvlees uit de oven.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Barberani Foresco

Italië 2020 75CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Barberani Foresco

Rode blend uit Umbrië van Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot. Krachtig met bosbessen, cassis, vanille en kaneel. Lekker bij gegrilde kalfsentrecote of lamsvlees uit de oven.

Net als de wijnmakers in Toscane maakt Barberani een rode blend van de nationale trots van Italië en Bordeauxdruiven. Oftewel: sangiovese, cabernet sauvignon en merlot. Sangiovese zorgt voor een bittertje en een pittige zuurgraad. Cabernet zorgt voor spierballen en merlot maakt de wijn sappig en fruitig. De wijn rijpt twaalf maanden op houten vaten. Alles bij elkaar maakt dat  de wijn krachtig met bosbessen, cassis, vanille en kaneel. Lekker bij gegrilde kalfsentrecote of lamsvlees uit de oven.

Smaak krachtig, bosbes en kaneel
Lekker bij kalfsvlees
Druivensoort
Druivensoort
Sangiovese
Deze druif wordt het meest aangepland in Italië. De smaak kan verschillen, afhankelijk van waar hij groeit. Door de hoge zuurgraad past hij goed bij stevig gekruid voedsel of gerechten met tomatensaus.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Rode blend uit Umbrië van Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot. Krachtig met bosbessen, cassis, vanille en kaneel. Lekker bij gegrilde kalfsentrecote of lamsvlees uit de oven.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort sangiovese, merlot, cabernet sauvignon
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Barberani Loc. Cerreto, Baschi TR, Italy Website: www.barberani.com Email: info@barberani.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak krachtig, bosbes en kaneel
Lekker bij kalfsvlees

Ons verhaal

Italië
Italië
Agricola Barberani Italië
Azienda Agricola Barberani is een producent afkomstig uit de heuvels van het Italiaanse Umbrië. Dit gebied ten zuiden van Toscane heeft een eeuwenoude traditie van wijnbouw. Het waren de oude Romeinen die hier al wijngaarden en olijfgaarden aanplantten. Het domein ligt tussen de rivier de Tiber en het Meer van Corbara op een paar kilometer van het stadje Ovieto in het beste en oorspronkelijke deel van de DOC Ovieto. Barberani produceert wijnen van biologisch gecertificeerde druiven. Op het domein worden verschillende wijnen geproduceerd, waaronder een door nobele rotting aangetaste edelzoete wijn.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.