Skip to main content
Château Conseillante
Frankrijk

Royal Red

2e fles 50% korting

Château Conseillante

Frankrijk - Merlot, Cabernet franc 2019 75CL 14,5%

Pomerol van zo'n 80% merlot aangevuld met cabernet franc. Hij is krachtig en toch zijdezacht met zwarte bessen, dadels, chocoladeen truffel. Complex met veel lengte.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Conseillante

Frankrijk 2019 75CL

Alles over Château Conseillante

Pomerol van zo'n 80% merlot aangevuld met cabernet franc. Hij is krachtig en toch zijdezacht met zwarte bessen, dadels, chocoladeen truffel. Complex met veel lengte.

Château La Conseillante is een domein uit Pomerol en heeft dus automatisch geen classificatie. Daar doet de appellatie Pomerol namelijk niet aan. Wel wordt er hele goede wijn gemaakt, zoals de Grand Vin van Château La Conseillante. Het is een blend van zo'n 80% merlot aangevuld met cabernet franc. De wijn rijpt 18 maanden op eikenhouten vaten. Hij is krachtig en toch zijdezacht. Je proeft zwarte bessen, dadels, chocoladeen truffel. De wijn is complex met veel lengte.

Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Beschrijving Pomerol van zo'n 80% merlot aangevuld met cabernet franc. Hij is krachtig en toch zijdezacht met zwarte bessen, dadels, chocoladeen truffel. Complex met veel lengte.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort merlot, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château La Conseillante 130 Rue de Catusseau, POMEROL, France Website: . Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Château La Conseillante Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Château La Conseillante uit Pomerol werd in 1871 gekocht door Louis Nicolas. Op het etiket en in het logo zie je zijn initialen nog altijd staan. Tegenwoordig is het domein in handen van zijn erfgenamen: Bertrand, Jean-Valmy en Henri Nicolas. Zij zijn inmiddels de vijfde generatie aan het roer en ze hebben een team van experts om zich heen verzameld om een van de beste wijnen van Pomerol te maken. Geen van de nazaten van Louis Nicolas is financieel afhankelijk van de productie van Château La Conseillante. Juist daarom kunnen zij zich vasthouden aan het motto van de familie, dat gefocust is op kwaliteit boven kwantiteit: ‘faire peu, mais faire bon.’

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.