Skip to main content
The Drift Year Of The Rooster
Zuid-Afrika

Fruit Lover Rosé

2e fles 50% korting

The Drift Year Of The Rooster

Zuid-Afrika - Merlot, Cabernet sauvignon 2020 75CL 11%

Zuid-Afrikaanse rosé uit Overberg gemaakt van cabernet sauvignon en merlot. Strakdroog en fris met tonen van aardbei, nectarine en rozenblaadjes. Heerlijk als aperitief. Ook een perfecte lunchwijn. Relatief laag in alcohol en verkwikkend met een zachte afdronk.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

The Drift Year Of The Rooster

Zuid-Afrika 2020 75CL

Alles over The Drift Year Of The Rooster

Zuid-Afrikaanse rosé uit Overberg gemaakt van cabernet sauvignon en merlot. Strakdroog en fris met tonen van aardbei, nectarine en rozenblaadjes. Heerlijk als aperitief. Ook een perfecte lunchwijn. Relatief laag in alcohol en verkwikkend met een zachte afdronk.

Year of the Rooster is een rosé van The Drift uit het Zuid-Afrikaanse Overberg. De wijn is een blend van 68% cabernet sauvignon met 32% merlot. De cabernet-druiven komen van de wijngaard Black Oyster Catcher in Elim. De merlot is afkomstig van Lomond in Cape Agulhas. Beide wijngaarden worden sterk beïnvloed door koele wind uit de Indische Oceaan. Bruce Jack staat bekend om zijn levendige omschrijvingen van zijn wijnen. Deze frisse rosé omschrijft hij als volgt: “If James Bond found himself on a train chugging through a desolate desert, he would most certainly choose this wine with his starter course of smoked Scottish salmon, dressed with capers and splashed with fresh lime juice.

Smaak fris en sappig
Lekker bij salade Nicoise
Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Zuid-Afrikaanse rosé uit Overberg gemaakt van cabernet sauvignon en merlot. Strakdroog en fris met tonen van aardbei, nectarine en rozenblaadjes. Heerlijk als aperitief. Ook een perfecte lunchwijn. Relatief laag in alcohol en verkwikkend met een zachte afdronk.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 11%
Soort merlot, cabernet sauvignon
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Bruce Jack Wines Bruce Jack Wines SA (Pty) Ltd,Louwshoek Voorsorg Road, Rawsonville, South Africa Website: www.brucejack.com Email: wineadventures@brucejack.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak fris en sappig
Lekker bij salade Nicoise

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Napier
Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack wines Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack is een bijzondere persoonlijkheid. Deze Zuid-Afrikaanse surfer, voormalig rugbyspeler en wijngenie heeft eerst gewerkt bij een van de grootste wijnbedrijven ter wereld (Accolade Wines). Daarna is hij wijn gaan maken bij The Drift (in het Zuid-Afrikaanse Overberg) en tegenwoordig maakt hij wijn onder zijn eigen naam: Bruce Jack Wines. Je zou kunnen zeggen dat wat Top Gear heeft gedaan voor de auto industrie gelijk is aan wat Bruce Jack aan het doen is voor de wijn industrie. Zijn motto is dan ook dat kwaliteitswijn voor iedereen bereikbaar moet zijn. De wijnen die onder zijn naam op de markt verschijnen zijn herkenbaar aan een opvallend etiket met bijzondere namen, scherpe teksten en opvallende smaakomschrijvingen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.