Skip to main content
Otoñal Rueda Verdejo
Spanje

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

Otoñal Rueda Verdejo

Spanje - Verdejo 2022 75CL 13,5%

Verdejo uit Rueda. Levendig, sappig en opwekkend. In deze aromatische wijn herken je de geur van appels, tropisch fruit en venkel. Schenk hem als aperitief, bij Spaanse voorgerechten met vis of bij tapas.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Otoñal Rueda Verdejo

Spanje 2022 75CL

Alles over Otoñal Rueda Verdejo

Verdejo uit Rueda. Levendig, sappig en opwekkend. In deze aromatische wijn herken je de geur van appels, tropisch fruit en venkel. Schenk hem als aperitief, bij Spaanse voorgerechten met vis of bij tapas.

Van oorsprong is Bodegas Olarra een producent uit Rioja, maar Olarra maakt ook wijnen in de streek Rueda. Deze wijn wordt gemaakt van 100% verdejo. De wijnmaker kiest er bewust voor om de wijn niet op eikenhouten vaten te laten rijpen. Sterker nog: de wijn komt zo min mogelijk in contact met zuurstof. Hierdoor is de wijn levendig, sappig en opwekkend. In deze aromatische wijn herken je de geur van appels, tropisch fruit en venkel. Schenk hem als aperitief, bij Spaanse voorgerechten met vis of bij tapas.

Druivensoort
Druivensoort
Verdejo
Deze druif groeit bijna uitsluitend in de Spaanse streek Rueda en geeft zeer fruitige witte wijnen met een verfrissende zuurgraad. Probeer deze eens met vistaco's of kip met limoen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Verdejo uit Rueda. Levendig, sappig en opwekkend. In deze aromatische wijn herken je de geur van appels, tropisch fruit en venkel. Schenk hem als aperitief, bij Spaanse voorgerechten met vis of bij tapas.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort verdejo
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Bodegas Olarra, S.A. Avda. Mendavia 30, Logroño, Spain Email: exportacion@bodegasolarra.es Website: http://www.grupobodegasolarra.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Rueda
Rueda
Otonal Rueda

Agustin Huneeus werd geboren in Santiago de Chile en werkte in de jaren ’60 voor Concha y Toro. Onder zijn leiderschap werd dit een van de grootste wijnbedrijven van Chili. In 1971 verhuisde hij naar de Verenigde Staten. Daar werkte hij voor verschillende wijnmerken, voordat hij in 1999 besloot om zijn eigen wijnbedrijf op te richten. Onder de naam Huneeus Wines vallen verschillende wijnmerken die Agustin samen met zijn vrouw Valeria Huneeus bestuurt. De wijnmerken die vallen onder Huneeus Wines zijn Quintessa, Flowers, Faust, Benton-Lane, Leviathan, Illumination en Favia. Deze wineries bevinden zich in Californië en Oregon.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.