Klantenservice Mijn Account Zakelijk

Fuzion Chardonnay

Door de sterke afkoeling in de nacht en een grote lichtintensiteit in de hooggelegen wijngaarden (800 meter) van Mendoza zijn ze bij Fuzion erin geslaagd om een prachtige elegante en verfrissende Chardonnay te maken. Frisse geuren van abrikoos en perzik. Heel expressief in de neus maar ook in de mond volop geel fruit weer, samen met gekonfijte citroen en tropisch fruit als ananas.  Echt lekker vers drinken met goede zuren en nogmaals veel fruit.

Lekker als aperitief, heerlijk voor bij lichte voorgerechten.

Land
Argentinië
Regio
Mendoza
Type
Stil
Kleur
Wit
Druivenras
Chardonnay
Smaakprofiel
Verfijnd Fruitig
Aroma
Steenfruit Fruit
Alcohol percentage
13,0%
Afsluiting
Schroefdop
Inhoud
750ml
Serveer Suggesties
Licht koud voorgerecht Lichte Pastagerechten Lichte vishapjes Maaltijdsalade Aperitief
Serveer Temperatuur
10 - 12°C
Jaartal
2021
Prijs
€ 5,- tot € 10,-
EAN-code
7791728020175
Flessen per doos
6
actionImage-empty
Fuzion Chardonnay
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 7,95 per stuk
Incl. 21% BTW

Geen reviews gevonden

Wees de eerste die dit product beoordeeld!

Fuzion is een merk van de wijngaarden van de Santa Julia winery in Mendoza, Argentinië. Santa Julia streeft er specifiek naar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren op een manier dat goed is voor zowel het milieu als de lokale gemeenschap.

Van het werk in de wijngaard tot iedere stap in het proces, Santa Julia is toegewijd aan een duurzame productie. Voor Santa Julia gaat duurzaamheid niet alleen over werken in harmonie met het milieu Het is een allesomvattende geïntegreerde aanpak die het land, de boeren en de algehele gezondheid van de lokale gemeenschap ondersteunt op het gebied van educatie, fysieke en financiële gezondheid. 

Met Fuzion in uw glas is alles mogelijk!  Zelfs het onmogelijke! Met deze wijn vieren we elk moment dat geboren wordt in de kunst van het leven. Fuzion drinken is het perfecte excuus om te proosten met vrienden en dat magische moment waarop de wereld stopt voor het plezier. Toegewijd aan het leven en de vrienden die er altijd zijn.