Skip to main content
Massovivo Vermentino
Italië

Fruit Lover

2e fles 50% korting

Massovivo Vermentino

Italië - Vermentino 2022 75CL 12%

Toscaanse vermentino gemaakt door Frescobaldi. De wijn rijpt ‘sur lie’, maar komt niet in contact met hout. Hierdoor is hij fris met enige complexiteit. Je proeft ananas, clementine en brioche. Serveer hem bij Italiaanse voorgerechten met vis of schaal- en schelpdieren. Of als aperitief.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Massovivo Vermentino

Italië 2022 75CL

Alles over Massovivo Vermentino

Toscaanse vermentino gemaakt door Frescobaldi. De wijn rijpt ‘sur lie’, maar komt niet in contact met hout. Hierdoor is hij fris met enige complexiteit. Je proeft ananas, clementine en brioche. Serveer hem bij Italiaanse voorgerechten met vis of schaal- en schelpdieren. Of als aperitief.

Masso Vivo. Letterlijk betekent het ‘levende rots’. Het is een verwijzing naar het terroir van Toscane, waar deze 100% vermentino vandaan komt. Hij wordt gemaakt door een van de beroemdste en oudste producenten van heel Italië: Frescobaldi. Om zijn fruitige karakter te behouden rijpt deze wijn alleen op roestvrijstalen tanks. Hij rijpt echter wel op de dode gistcellen (‘sur lie’) voor extra complexiteit en smaken zoals vers geroosterd brood. Deze Toscaanse vermentino is bloemig en kruidig met ananas, vlierbloesem en clementine. Serveer hem bij Italiaanse voorgerechten met vis, bijvoorbeeld een carpaccio van tonijn.

Druivensoort
Druivensoort
Vermentino
De vermentino druif kan zeer verschillende wijnen opleveren: van fris tot perzikachtig vol van smaak.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Toscaanse vermentino gemaakt door Frescobaldi. De wijn rijpt ‘sur lie’, maar komt niet in contact met hout. Hierdoor is hij fris met enige complexiteit. Je proeft ananas, clementine en brioche. Serveer hem bij Italiaanse voorgerechten met vis of schaal- en schelpdieren. Of als aperitief.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort vermentino
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Frescobaldi Via Aretina, 120, Sieci Pontassieve (Florence), Italy Email: info@frescobaldi.it Website: www.frescobaldi.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Toscane
Italië, Toscane
Marchesi de Frescobaldi Italië, Toscane
Zeg je Toscane, dan zeg je Frescobaldi. Want deze producent is een wijnfamilie met meer dan 700(!) jaar historie en ervaring. Dankzij de adellijke achtergrond van de familie beschikken ze over de meest gunstig gelegen wijngaarden, de mooiste kastelen en de beste faciliteiten. De belangrijkste druif van Toscane is ongetwijfeld sangiovese, maar al sinds 1855 staan ook de Franse chardonnay, cabernet en merlot aangeplant. Gall & Gall heeft wijnen van vijf verschillende domeinen van Frescobaldi: elegante chardonnay van Pomino, heerlijke alledaagse wijn van Rèmole, geweldige sangiovese uit Nipozzano, klassieke Chianti uit Castiglioni en krachtige Brunello’s en ‘Supertuscans’ uit Castelgiocondo. Met zoveel diversiteit kan je bij Frescobaldi terecht voor alles wat Toscane te bieden heeft.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.