Klantenservice Mijn Account Zakelijk

Ramón Bilbao Crianza Rioja

Ramon Bilbao is een wijnhuis dat een lange historie kent die teruggaat tot begin vorige eeuw. De Tempranillo druif vormt de basis voor de Rioja van top kwaliteit.

Voor de Ramon Bilbao Crianza wordt er meermaals geplukt in de wijngaard. Zo worden de druiven op hun optimale rijpheid geplukt. 14 maanden rijpt deze Rioja op Amerikaans eiken. 

Een prachtige, rijke, rode wijn van Ramón Bilbao. De Crianza ruikt en smaakt naar zwart fruit, pruimen, kruiden en kokos. De zwoele zachte tannines zijn rijp en kennen een prachtige elegantie. Je kunt genieten van een lange, intense afdronk.

Prachtige dinerwijn, die goed tot zijn recht komt bij vleesgerechten en zelfs rijke vissoorten, (Spaanse) worstsoorten en zachte kazen.

Land
Spanje
Regio
Rioja
Type
Veganistisch Stil
Druivenras
Tempranillo
Kleur
Rood
Smaakprofiel
Rijk Krachtig Intens
Aroma
Zwart Fruit Pruimen Kruiden Kokos
Alcohol percentage
14,0%
Afsluiting
Kurk
Inhoud
750ml
Serveer Suggesties
Vis Chorizo Worst Zachte kazen Vlees gerechten
Serveer Temperatuur
16 - 18°C
Jaartal
2019
Prijs
€ 10,- tot € 15,-
Artikelnummer
0412530
EAN-code
8413423111086
Flessen per doos
6
actionImage-empty
Ramón Bilbao Crianza Rioja
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 13,95 per stuk
Incl. 21% BTW

Geen reviews gevonden

Wees de eerste die dit product beoordeeld!

Ramon Bilbao is een wijnhuis dat een lange historie kent die teruggaat tot begin vorige eeuw. Elke Ramón Bilbao wijn heeft een andere unieke smaak en leent zich voor een andere gelegenheid of gerecht.

Ramon Bilbao is gelegen in Haro, de Rioja Alta, het hart van DOC Rioja. De bodem is kalk- en leemhoudend, ideaal voor de rijke en verfijnde Rioja wijnen.