Klantenservice Mijn Account Zakelijk

Misty Cove Landmark Riesling

Dat ze in Nieuw Zeeland ook raad weten met Riesling, laat Misty Cove wel zien met deze wijn. Hij is mooi licht-goudgeel van kleur met een exotische geur van abrikoos, mango, ananas, citroen en een drupje heidehoning. De wijn is soepel en laat een geweldig spel tussen het zwoele, rijpe fruit en de zo voor Riesling typisch hoge zuren zien. Puur, eerlijk en met een mooie frisheid in de afdronk.

Rieslings zijn misschien wel de meest spannende wijnen als het om combineren met eten gaat. Als geen ander passen ze bijvoorbeeld bij pittige, kruidige oosterse gerechten. Maar ook bij garnalen, Sint-Jakobsschelpen, mosselen, krab, vis, kalfsvlees en kipgerechten. Of gewoon zo, lekker in het zonnetje.

Land
Nieuw Zeeland
Regio
Marlborough
Type
Stil
Kleur
Wit
Smaakprofiel
Zwoel Soepel
Aroma
Mango Abrikoos Ananas Citrus
Alcohol percentage
13,5%
Afsluiting
Schroefdop
Inhoud
750ml
Serveer Suggesties
Curry Pittige Gerechten Vis
Serveer Temperatuur
10 - 12°C
Jaartal
2022
Prijs
€ 15,- tot € 25,-
EAN-code
9421903458360
Flessen per doos
6
actionImage-empty
Misty Cove Landmark Riesling
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 15,95 per stuk
Incl. 21% BTW

Geen reviews gevonden

Wees de eerste die dit product beoordeeld!

Misty Cove is het relatief jonge wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. Zij betrekken hun fruit uit de beste wijngaarden van Marlborough  en Central Otago en maken hiervan zuibere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aatal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft een grote affiniteit met duurzaamheid. Omdat Andrew door zijn Nederlandse vrouw regelmatig in ons land is, hebben zijn wijnen inmiddels grote bekendheid in restaurants en wijnspeciaalzaken.