Klantenservice Mijn Account Zakelijk

Weinland Rheingau Spätburgunder Feinherb

Een anders-dan-anders Spätburgunder, want dit is een ‘Feinherb’, oftewel niet 100% droog. Een mediumvolle wijn met verleidelijke geuren en smaken van aardbeien en kersen. Verpakt in subtiele tannines en een fluweelzacht mondgevoel. Een intense fruitbom.

De wijn is dan wel niet rijk, maar serveer er gerust iets met kracht en pit bij. Bijvoorbeeld smaakrijke, pittige vleesgerechten of stevige kazen. Deze Pinot Noir snijdt er heerlijk doorheen en maakt het eten een stuk verteerbaarder. Past goed bij: pittige vleesgerechten, rijke kazen.

Land
Duitsland
Regio
Rheingau
Type
Stil
Kleur
Rood
Druivenras
Spätburgunder
Smaakprofiel
Verkwikkend Droog Vol
Aroma
Aardbei Kersen
Alcohol percentage
11,0%
Afsluiting
Schroefdop
Inhoud
750ml
Serveer Suggesties
Vlees gerechten Kazen
Serveer Temperatuur
14 - 16°C
Jaartal
2019
Prijs
€ 5,- tot € 10,-
EAN-code
4004156410382
Flessen per doos
6
actionImage-empty
Weinland Rheingau Spätburgunder Feinherb
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 6,95 per stuk
Incl. 21% BTW

Geen reviews gevonden

Wees de eerste die dit product beoordeeld!

Moselland is een modern wijnbedrijf dat vrijwel in alle belangrijke Duitse wijnbouwgebieden actief is. De kracht ligt in het produceren van moderne wijnen in een populair prijssegment.

Hoewel de Kellerei Moselland gevestigd is in Bernkastel-Kues, in het hart van het Moezeldal, en hoewel ook de naam Moselland zelf misschien anders doet vermoeden, beperkt dit bedrijf zich al lang niet meer alleen tot Moezelwijnen. Moselland is tegenwoordig actief in vrijwel alle belangrijke Duitse wijnbouwgebieden. Zodoende kan het tegenwoordig een zeer uitgebreid productassortiment aanbieden in diverse smaakrichtingen, van traditioneel mild tot modern droog zoals Classic. De nadruk ligt daarbij op laagdrempelige wijnen, afgestemd op de smaak en het budget van een groot publiek, maar technisch onberispelijk verzorgd.