De weelderige smaak van deze bio-dinerwijn inspireert om iets als rosbief of eend te bereiden. Hij heeft het frisse zoet van kersenjam en spannende specerijen. ...
Meer over deze wijn
Dit is een wijn om zomaar van te genieten. Zacht en sappig, met veel exotisch fruit. Ook lekker bij kip, kalfsvlees en curry's. De Adobe-wijnen van wijnhuis Emiliana zijn biologisch en komen ...
Meer over deze wijn
Dit is een eetwijn voor bij kruidige gerechten. Opvallend is zijn goede balans tussen rijp fruit, zwoele specerijen en frisse zuren. De Adobe-wijnen van wijnhuis Emiliana zijn biologisch en ...
Meer over deze wijn
Carmenere is de specialiteit van Chili. Hij geeft sappige eetwijnen vol fruit en frisse zuren die goed op houten vat rijpen. Daar wordt hij kruidiger van. De Adobe-wijnen van wijnhuis ...
Meer over deze wijn
Sauvignon uit Chili smaakt wat zachter en exotischer dan die uit andere landen. Daardoor past hij goed bij salades, avocado en vis. En is hij lekker voor zo. De Adobe-wijnen van wijnhuis ...
Meer over deze wijn
Bio-wijn om uren mee te tafelen. Eerst bij het eten. Daarna kun je er als glas op zich van genieten. De makers van deze wijn noemen hun Coyam een 'big-bodied-red-wine' waarbij je het beste ...
Meer over deze wijn
Volgens de Gambero Rosso een uitmuntende Barbera Superiore aristocratisch, krachtig, intens, vol, complex met hints van rode bessen, kruiden en zoethout. ...
Meer over deze wijn