De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
Om Recioto te maken, worden de druiven eerst ingedroogd. Bij de alcoholische vergisting worden niet alle suikers omgezet in alcohol waardoor je een zoete wijn krijgt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Uitmuntend Gambero Rosso, Schitterende Toscaanse wijn komend van de oude Frescobaldi wijngaarden, complex, intens, fris rood fruit, zijdezachte tannines. ...
Meer over deze wijn
Het Toscaanse Il Borghetto maakt, in de woorden van Antonio Galloni (Vinous):“wijnen van opmerkelijk karakter en individualiteit”. Monte de Sassi heeft nét wat meer volume dan Il Borghetto’s ...
Meer over deze wijn
Consistent hoog niveau. De buurman van Poujeaux, maar sinds een decennium, wat ons betreft, de Primus Inter Pares van de appellation Moulis, mede dankzij de gunstige ligging en het vakmanschap in de kelder.
Meer over deze wijn