Anjou is een subgebied binnen de Loire, gelegen rondom de stad Angers. Het staat bekend om de productie van rosé. In het geval van deze rosé van de familie Bougrier wordt hij gemaakt van gelijke delen gamay en grolleau. Alcoholpercentage: 11%. Inhoud: 75cl.
Muscadet komt uit het meest westelijke subgebied van de Loire. Hier staan de druiven met hun wortels bijna in de Atlantische Oceaan. Dat geeft frisse wijnen met een ziltig karakter. Heerlijk ...
Meer over deze wijn
De Loire appellatie Muscadet Sèvre & Maine wordt ook wel gezien als Neptunus' wijngaarden. De druivenstokken staan bijna met hun wortels in de Atlantische Oceaan. Geen wonder dat deze wijn ...
Meer over deze wijn
Het Loiredorp Vouvray is de hometown van chenin blanc. Ze maken er droge, zoete en zelfs mousserende wijnen van. Deze chenin is lichtzoet met gele appel en nectarine. Heerlijk bij pittige ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
Klassieke Chablis, uiteraard gemaakt van 100% chardonnay. Deze Noord-Franse wijn heeft een atypisch chardonnay karakter. Hij komt namelijk niet in contact met hout en is koel en fris met ...
Meer over deze wijn