De wijn waaiert met een krachtige perzik toon uit het glas heerlijk! Daarachter verschijnt al iets zilts. In de mond lijkt diezelfde perzik wel tot mousse vermalen. Zo zacht. .wow. Dan komen de ragfijne zuren en de lichte ziltige toon als een salmiaktouch te voorschijn. Dus kortom: aan de ene kant fruit en aan de andere kant zuren en zout. Wat doen we hier nu mee? Eten! En wel zeebanket dus op naar de locale visboer en laadt je mandje vol met kokkels oesters scheermessen en coquilles. Allez-y!!
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Een fruitige rode wijn die, zoals de naam al doet vermoeden, 6 maanden gerijpt heeft in Amerikaanse eiken vaten. De wijn heeft een mooie kersenrode kleur en een geur van donkere fruitaroma's ...
Meer over deze wijn