De wat bescheiden lokale druif viura met 30% van de kosmopolitische druif chardonnay, geeft een wereldse wijn, met in de geur rijp fruit als abrikoos en ook wat ananas (dat zal de chardonnay zijn) en een prettig frisse, rijke smaak. Zo'n wijn kan bijna niet fout gaan bij vis, een ouderwets pasteitje met champignons, kip met (doe eens gek) morilles, risotto met venkel. Alles wat het leven lekker maakt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Zachte Spaanse Chardonnay vergist in Frans eikenhouten vaten. Het resultaat is een heerlijk bloemige en tropisch fruitige wijn (ananas), delicaat verrijkt met wat vanille. Heerlijk romig, ...
Meer over deze wijn
Deze witte wijn heeft een expressieve neus met een sterk karakter. Tonen van wit fruit, fijn gebak, venkel, laurier en ceder worden harmonieus gecombineerd. Goede structuur in de mond. ...
Meer over deze wijn
Op hout gelagerde Rioja gemaakt van de viura druif. Door de houtlagering proef je een rijke en complexe smaak in deze wijn. Dit past erg goed bij gevogelte of een romige pasta. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Witte (!) Rioja gemaakt van de onbekende druif tempranillo blanco. Je ontdekt ananas, grapefruit en witte bloemen in deze wijn. Serveer hem bij gamba’s, sardines of inktvis. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn