Gemaakt doormiddel van de method traditionelle en uit een mix van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Blanc wat deze mousserende wijn een fruitige doch traditionele smaak geeft.
De smaak is op een OPTIMUM gebracht door zijn fruitigheid en traditionele autolyse (de kunst van wijn op leeftijd laten komen op lees - sur lie) in combinatie met de elegante en speelse bubbels, tot vreugde van de proever!
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn