Klassieke Australische Chardonnay met geurige aroma's van exotische vruchten en een frisse nasmaak met citrus. Daardoor heel geschikt voor zo en aan tafel. Achter het wijnmerk Lindeman's zit een mooi verhaal. De oprichter was een arts, Dr Henry J. Lindeman. Net na zijn afstuderen verliet hij het Londense St. Bartholomews Hospital om door Europa te reizen. Het mediterrane leven met olijfolie en lekkere wijnen beviel hem goed en hij vond dat bewoners rondom de Middellandse zee er een stuk gezonder uitzagen dan zijn bleke landgenoten in Londen. In 184 verhuisde de avontuurlijke arts met zijn vrouw Eliza naar Australie. In zijn plattelandspraktijk schrok hij van de slechte gezondheid van de kolonisten. Wijn, dacht hij, zou helend kunnen werken. Daarom plantte hij in 1843 zijn eerste druiven in Cawarra in Hunter Valley, maakte er wijn van en schreef die voor aan zijn patienten. Wat ooit was bedoeld als geneesmiddel is nu een 'middel' om lekker van te genieten.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn