Ultralichte rosé uit de Provence. Boordevol bes en kers en speelse zuren. Eentje om lekker lang mee te borrelen, met of zonder hapjes erbij. Hij past ook geweldig goed bij sushi en sashimi. Le rosé, c'est en Provence qu'il est né,' dat betekent: rosé is in de Provence geboren. Of dat voor honderd procent klopt, laten we hier in het midden, maar rosé is wel al heel lang een specialiteit van de Provence. Ook in de jaren dat rosé buiten Frankrijk nauwelijks werd gedronken, stonden de flessen op de hippe terrassen van Nice, Marseille en Saint-Tropez volop in de koelers. En nog steeds is het rosé wat de klok slaat aan de Côte d'Azur. Die lange ervaring en traditie zorgen natuurlijk voor een unieke stijl en smaak. Uniek aan een rosé uit de Provence is zijn lichtvoetigheid gecombineerd met inhoud. Hij is fris en zacht tegelijk, speels en toch vol. Lekker wanneer je maar wilt, voor zo en aan tafel. Deze Mirabeau past helemaal in dit plaatje. Schenk hem rechtstreeks uit de koelkast.
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Dit is een heerlijke, frisse wijn om mee te borrelen. Hij heeft de fruitige smaak van peer en meloen. Gemaakt van biologisch verbouwde druiven. De druiven voor deze fruitige Pinot Grigio ...
Meer over deze wijn
Hippe en trendy Italiaanse wijn klassieker, rechtstreeks van het Italiaanse terras. Deze mild bruisende wijn met een frisse en vriendelijke smaak, frizzante met vlierbloesem en munt, is ...
Meer over deze wijn