Deze Rosso wordt gemaakt van 80% Sangiovese en 20% Merlot. Hij rijpt 8 maanden op eikenhout en smaakt naar kersen, aardbeien en pruimen. Serveer hem bij hoofdgerechten met vlees, bijvoorbeeld bij langzaam gegaarde kalfsschenkel in tomatensaus. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Deze Rosso di Montepulciano van Tenuta Trerose komt uit de glooiende heuvels rond Montepulciano, waar Sangiovese - lokaal Prugnolo Gentile genoemd - schittert op klei- en kalkrijke bodems. ...
Meer over deze wijn
Kleine broertje van de Vino Nobile di Montepulciano. Houtgerijpte sangiovese met frisse zuren, kersen en de smaak van rabarber. Jong op dronk. Net als zijn grote broer heerlijk bij pasta met ...
Meer over deze wijn
Toscane is een streek waar geschiedenis, gastronomie en wijn naadloos samensmelten. De glooiende heuvels, warme zomers en koele nachten zorgen al eeuwen voor ideale omstandigheden voor ...
Meer over deze wijn
Chianti is een beroemde Italiaanse rode wijn uit de regio Toscane. Het wordt voornamelijk gemaakt van de Sangiovese-druif, die zorgt voor een fruitige, kruidige smaak met tonen van kersen, ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn