Paarsrood. Expressieve neus met veel fruit, kruidigheid en licht vanille. In de mond een zachte aanzet en zeer veel sap, met milde zuren en tannines.Onlangs is deze wijn beoordeeld met 87 punten door Robert Parker.
Zachte, soepele wijn met een fruitige, kruidige smaak. Vriendelijk zonder scherpe kantjes. Kan altijd. Als borrelwijn en bij een smeuige pasta. Het lekkere aan Italiaanse wijnen is dat ze zo ...
Meer over deze wijn
Verleidelijk lekkere, volfruitige wijn met bite die je met van alles kunt combineren. Pasta, stoofvlees, kaas en zelfs pure chocola, volgens de wijnmaker. Dit is de wijn waarmee Abruzzo ...
Meer over deze wijn
Proef de zonovergoten pracht van deze Italiaanse regio. Diep robijnrood onthult de wijn verleidelijke aroma's van zwarte kersen en rijpe pruimen. Met weelderige smaken van donker fruit, ...
Meer over deze wijn
Robijnrood met hoge intensiteit. In de neus kersen, bosbes, vanille, koffie en kruidigheid van hout. In de mond een zeer zachte aanzet met een hoge concentratie met weer veel fruit, mooie ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn