Uitstekend gemaakte Chardonnay uit Chili. Veel smaak en een goede balans. Dit is een witte wijn die iedereen lekker vindt! Het wijnhuis Valdivieso is als eerste wijnhuis in Zuid-Amerika in 1879 begonnen met de productie van mousserende wijnen. Honderd jaar later, in 1980 start de familie met het maken van stille wijnen. Hun filosofie is om de best mogelijke druiven te gebruiken en de aromatische en smaakkenmerken van de druiven zoveel mogelijk in tact te houden. Zo mag de smaak van houtlagering nooit te dominant zijn. Met het ideale wijnklimaat in Chili en de grote zorg voor de druiven, brengt het huis inmiddels geweldige wijnen voort, die internationaal vele sterren in de wacht slepen. Maar het belangrijkste is misschien wel dat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kenmerkend is voor al hun wijnen.
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn
Gestoofde pruim, bessenjam en specerijen kom je tegen in deze volle wijn die verrukkelijk Smaakt bij smeuig eten. Ook zomaar lekker, bij italiaanse kaas. ...
Meer over deze wijn