Deze wijn is mooi licht rood van kleur. In de geur rode bes en aardbei. Daarnaast heeft het een smaak van pinot noir, aardbei, kersen en is licht kruidig.
Mooi bij rood vlees, oudere, harde, kazen van koemelk. Verder aan te bevelen bij pasta’s met rode saus en risotto op basis van tomaten, parmezaanse kaas en gehakt.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Een bleke, strogele kleur. In de geur fruitig, met aroma's van rijpe druiven, rozenblaadjes en citrusfruit. De smaak is opwekkend, heerlijk zacht zoet en sprankelend.
...
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn