De oogst begint wanneer de Chardonnay druiven goudkleurig worden en hun suikers hun piek hebben bereikt om een volle smaak te garanderen, boordevol rijpe fruitaroma’s en een bescheiden hoog alcoholgehalte. Nadat de wijn is gemaakt, wordt hij gerijpt op Franse- en Amerikaanse eikenhouten vaten om hem een rijke stijl met een complexe structuur en finesse te geven.
Goud van kleur met rijpe fruit aroma’s zoals gele peer, citurs en perzik. Daarnaast rijke en romige smaken van vanille, honing en butterscotch.
Geniet van deze wijn in combinatie met een gebraden kip, een romige zeevruchtenrisotto en gegrilde zalm. De rijke, boterachtige tonen van de 1924 Buttery Chardonnay complementeren de smaken van deze gerechten perfect!
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn