De oogst begint wanneer de Chardonnay druiven goudkleurig worden en hun suikers hun piek hebben bereikt om een volle smaak te garanderen, boordevol rijpe fruitaroma’s en een bescheiden hoog alcoholgehalte. Nadat de wijn is gemaakt, wordt hij gerijpt op Franse- en Amerikaanse eikenhouten vaten om hem een rijke stijl met een complexe structuur en finesse te geven.
Goud van kleur met rijpe fruit aroma’s zoals gele peer, citurs en perzik. Daarnaast rijke en romige smaken van vanille, honing en butterscotch.
Geniet van deze wijn in combinatie met een gebraden kip, een romige zeevruchtenrisotto en gegrilde zalm. De rijke, boterachtige tonen van de 1924 Buttery Chardonnay complementeren de smaken van deze gerechten perfect!
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn