La pauline 'classique' merlot-cabernet 2019

Wijn omschrijving:

2019 was een mooi jaar voor La Pauline omdat de Merlot al vroeg (100% rijp) geoogst kon worden en de laat rijpende Cabernet Sauvignon juist extra lang kon genieten van de warme nazomer. Ideale omstandigheden voor een uitstekende (Bordeaux-like) balans tussen het romig dikke zwarte bramen fruit van Merlot (voor een mollige en soepel karakter) en de knapperige zwarte bessen en het sappige cassis fruit van Cabernet (voor kracht en structuur). De Cabernet druiven voor deze Franse rode wijn werden in 2019 zelfs twee volle weken later binnengehaald dan die van 2017! Met pikzwarte trossen barstensvol rijk geconcentreerd fruit als resultaat. La Pauline Een grote, traditioneel gemaakte La Pauline moet altijd voldoen aan zijn drie pijlers: souplesse, rondeur en richesse. Wat wil zeggen dat La Pauline naast haar soepelheid en zachte rondeur ook de rijkdom van rijp fris fruit dient te hebben. En dat heeft deze nieuwe La Pauline Classique uit de Pays d'Oc in ruime mate. Door de intense kracht van 2019 zou je daar dit jaar zelfs ook nog 'Puissance' aan kunnen toevoegen. Qua kracht en body is namelijk deze La Pauline Classique één van de meest rijke Bordeaux getypeerde La Paulines uit de historie.

Wijn details:

Prijs: 7,49
Land: Frankrijk
Jaartal: 2019
Wijnwinkel: De Wijnbeurs

Winkel details:

Verkoper: De Wijnbeurs
Verzendkosten normaal: € 4.95
Betaalmogelijkheden:
Verzending via:

Vergelijkbare wijnen van dezelfde appellatie, druiven of regio:

Château haut tour de coutelin saint... Château haut tour de coutelin saint-estèphe
2017 -

AOC Saint-Estèphe ligt op de linkeroever van Bordeaux en herbergt circa 150 producenten. Samen met de gemeenten Pauillac, Saint-Julien en Margaux is Saint-Estèphe onderdeel van de Médoc ...
Meer over deze wijn
Prijs: € 11,49 was: € 13,29

Acantus Acantus
2017 -

Een overtuigend mooie Spaanse wijn van één van de 20 beste wijnhuizen ter wereld met maar liefst 10 medailles! De wijn is ronder, voller en zachter dan ooit met aroma's van zwart fruit en een vleugje vanille.
Meer over deze wijn
Prijs: € 5,24 was: € 6,99

Château la fleur haut carras pauillac Château la fleur haut carras pauillac
2011 -

Met aan jaloezie grenzende gretigheid kijken de buurmannen van Château Mouton Rothschild, Château Latour en Château Lynch Bages - om maar eens een paar grootheden te noemen - naar de vier ...
Meer over deze wijn
Prijs: € 22,99 was: € 26,49

Fratelli a&r unico doppio langhe Fratelli a&r unico doppio langhe
2018 -

Complexe, houtgerijpte Super Piemontees met dubbele (Doppio) Barolo Bravour en een dubbel lange vatrijping. Een krachtige dinerwijn in Barolo Riserva stijl vol aardse truffelspecerijen. 18,5/20 punten!
Meer over deze wijn
Prijs: € 8,99 was: € 11,99

Populaire wijnen van De Wijnbeurs:

Don bertran cava brut reserva Don bertran cava brut reserva

De opwekkende, rijk gefruite Cava Brut Reserva met zilveren medaille maakt elke feest compleet. Mooi droog en verfrissend van smaak met rijp citrusfruit. Perfect als aperitief of bij schelpdieren.
Meer over deze wijn
Prijs: € 8,24,- was: € 10,99,-

Riondo le piere prosecco Riondo le piere prosecco

Een aromatisch en frisdroog glas Prosecco Spumante met grip, zijn kenmerkende bruisende karakter en een rijp fruitzoetje. Zorgt voor nét dat extra feestelijke tintje tijdens een borrel of diner. Proost!
Meer over deze wijn
Prijs: € 7,94,- was: € 10,59,-

Blackhawk zinfandel Blackhawk zinfandel
2019 -

De Blackhawk Zinfandel is al jaren een zeer geliefde rode wijn van de Wijnbeurs. Met de kenmerkende gouden adelaar op de fles is het ieder jaar weer genieten. Zinfandel is dé druif van ...
Meer over deze wijn
Prijs: € 6,99,- was: € 9,29,-

Lussory alcoholvrij premium sparkli... Lussory alcoholvrij premium sparkling brut

Een heerlijke 0.0% alcoholvrije wijn voor de momenten dat u ook zonder alcohol wilt genieten van een frisse bubbel. Lekker bruisend en droog van smaak met aroma's van peer, citrus en zoete perzik.
Meer over deze wijn
Prijs: € 9,99,-