Witte Recioto van Garganega-druiven uit Soave. Hij is intens met rozijnen, honing, abrikozen, bananen, appel en vanille. Eigenlijk een dessert op zich! Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 50cl.
Om Recioto te maken, worden de druiven eerst ingedroogd. Bij de alcoholische vergisting worden niet alle suikers omgezet in alcohol waardoor je een zoete wijn krijgt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Deze bijzondere dessertwijn uit Veneto wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en ingedroogde Garganega-druiven, wat zorgt voor een geconcentreerde en rijke smaak. De wijn heeft een ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Deze Cava Brut van Pata Negra heeft een elegante bubbel. Net als bij champagne krijgt de wijn een tweede vergisting op fles. De term Brut is een verwijzing naar het droge smaaktype met ...
Meer over deze wijn
Mucho Más Black is een blend van tempranillo en syrah druiven van oude stokken. De combinatie zorgt voor extra concentratie in de smaak. Rijk en zwoel van smaak. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn