Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, ...
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zoete Spaanse dessertwijn gemaakt van moscato met 15% alcohol. Met de smaak van toffee, druiven en krenten. Heerlijk in combinatie met nagerechten met karamel of bij appeltaart. Lekker bij ...
Meer over deze wijn
Het Zuid-Afrikaanse antwoord op Moscato d’Asti. Deze lichtzoete bubbelwijn wordt gemaakt van de muskaatdruif: muscat d’Alexandrie. In Zuid-Afrika ook wel ‘hanepoot’ genoemd. Alcoholpercentage: 5,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Chiaropuro staat voor ‘zuiver en helder’. In deze blend van Incrocio Manzoni, Müller Thurgau, Garganega en Moscato herken je rijpe abrikozen, banaan, meloen en limoen. Serveer hem bij ...
Meer over deze wijn
Dessertwijn uit het zuidoosten van Sicilië gemaakt van ingedroogde moscato bianco druiven. Met honing, nougat, abrikozen, papaja, citroen, rozen en gember. Lekker bij sorbetijs. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Op het meest zuidoostelijke puntje van Sicilië maakt Planeta deze droge wijn van moscato bianco. Je proeft druiven, jasmijn, rozenblaadjes, grapefruit en zelfs een beetje ziltigheid. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De Moscato is een aromatische witte druivensoort, bekend om zijn zoete en mousserende wijnen zoals Moscato d'Asti. Oorspronkelijk uit Italië, maar de druif wordt nu wereldwijd verbouwd. ...
Meer over deze wijn
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, ...
Meer over deze wijn