Deze natuurlijke, ongefilterde wijn is gemaakt van Saperavi-druiven. Het wordt gekenmerkt door een goed gerijpt druivenaroma, tonen van rijpe kersen, pruimen en gedroogd fruit met goed ontwikkelde tannines. Aanbevolen om te serveren bij gegrild vlees en kaas.
Overige informatie:
De wijngaarden worden bio-dynamisch verbouwd.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens de fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte van 40 mg / l.
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn
The Bernard Series heeft zijn naam te danken aan Bernard Podlashuk, de wijnmaker die in de Kaap gold als een soort 'tovenaar', omdat hij niet tevreden was tot de wijn helemaal perfect was en ...
Meer over deze wijn
De Ripassa is het kleine broertje van het vlaggenschip van de streek, de Amarone. Men bedacht dit concept toen door de grote vraag naar Amarone de prijzen van deze wijn de pan uit rezen. ...
Meer over deze wijn