Fruitige wijn met body. Bedoeld om bij te eten, maar als je van een stevig glas houdt, kun je er gerust ook zo van genieten. Van biologisch verbouwde druiven. De druiven voor deze stevige Cabernet Sauvignon zijn biologisch verbouwd. In een biologische wijngaard heerst een gezond en evenwichtig bodemleven. Dat kun je ook echt zien, bijvoorbeeld aan de planten en bloemen die gewoon tussen de wijnstokken groeien. Zij trekken insecten, vlinders en vogels aan die schadelijke insecten opeten of uit de wijngaard weren. Daardoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen overbodig en blijft er op natuurlijke wijze een gezonde balans bestaan. Dat maakt de wijnstokken sterker en die geven op hun beurt een druivenoogst in topconditie. Dus in de kelder is er voor de boer ook weinig reden voor kunstgrepen. Dat is maar goed ook, want alleen als je aan alle regels voldoet, mag de wijn biologisch heten. Natuurlijk zijn alle AH Biologische wijnen onafhankelijk gecontroleerd en goedgekeurd. Daarom verdienen ze het Europees Keurmerk.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn