Stoere wijn uit Piemonte gemaakt van nebbiolo. Je ruikt donker bosfruit, rozen, viooltjes, tabak en kruiden. Heerlijk bij een mooi stuk vlees of pasta gerechten met verse truffel. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Uitstekende, met 94/100 punten bekroonde Barolo die al mooi op dronk is. Afkomstig uit de kelders van de familie Dezzani, één van de meest onderscheiden producenten in het hart van Piemonte.
Meer over deze wijn
Wijn uit Piemonte gemaakt van tenminste 85% nebbiolo. Met rood fruit, drop,specerijen, rozen en viooltjes. Heerlijk bij gerechten met truffel of paddenstoelen. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Biologische Barolo. Je komt het niet zo vaak tegen. Dat heeft alles te maken met het grillige klimaat van Piemonte. De druiven komen uit 11 verschillende dorpen. Schenk hem bij pasta met een ...
Meer over deze wijn
Toen ze bij San Silvestro ontdekten dat de wijnen uit de gemeente Monforte d’Alba van uitzonderlijke kwaliteit zijn, besloten ze om een aparte Barolo te maken van nebbiolo druiven die ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn