Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië! Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn