Deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay is een volle, complexe ‘tante’. Prachtig in balans: citrus, specerijen en wat getoast brood en eikenhout. Met een romig mondgevoel, gelift door fijne zuren.
Door zijn wat vollere karakter, gecombineerd met prettige zuren, is dit een overtuigende eetwijn. Grill een stukje vis, maak een goed gevulde salade, maak een kip aan het spit of serveer een schnitzel met citroen. Breed inzetbaar. Past goed bij: vis, maaltijdsalade, gegrilde kip, varkensvlees.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn