Deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay is een volle, complexe ‘tante’. Prachtig in balans: citrus, specerijen en wat getoast brood en eikenhout. Met een romig mondgevoel, gelift door fijne zuren.
Door zijn wat vollere karakter, gecombineerd met prettige zuren, is dit een overtuigende eetwijn. Grill een stukje vis, maak een goed gevulde salade, maak een kip aan het spit of serveer een schnitzel met citroen. Breed inzetbaar. Past goed bij: vis, maaltijdsalade, gegrilde kip, varkensvlees.
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Heerlijk bij een gerecht met foie gras, blauwe kaas en crème brulée met sinaasappel. Daarnaast is het ook lekker als zoet aperitief. ...
Meer over deze wijn