Flor de la Mar is gemaakt van 100% Moscatel de Setúbal afkomstig van de oudere wijngaarden van Casa Ermelinda Freitas gelegen in Fernando Pó, Palmela.Vinificatie in RVS tanks, tijdens de gisting wordt er neutrale alcohol van 77% vol toegevoegd waardoor het gistingsproces stopt en restsuikers achterblijven in de wijn. Daarna volgt een rijping van 24 maanden in halve eikenhouten vaten.
De wijn heeft een prachtige goud-oranje kleur met licht bruine schakeringen. In de geur zeer complex met aroma’s van noten, rozijnen, sinaasappelmarmelade. De smaak is zacht, zoet, fruitig met tonen van rozijnen en honing. De lange afdronk is mooi in balans tussen fruitigheid en frisse levendige zuren. Echt een prachtige wijn!
De ideale begeleider van kaas, noten, crème brûlée, lichte chocoladedesserts, fudge en vele andere heerlijke zoetigheden.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn