Traditionele behandeling van de druiven, deze worden afzonderlijk vergist in roestvrijstalen tanks de wijn krijgt vervolgens een tweede gisting op fles en rijpt daarin 18 maanden.van pinot noir-druiven levert deze mooi uitgebalanceerde méthode op met fijne, lang aanhoudende belletjes, een zacht romige mousse en vriendelijke smaak van framboos en aardbei met een opwekkende fraîcheur.
Feestelijk gekleurd, mooi om te drinken als aperitief en glaasje bij verfijnde hapjes.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn